Servicii

Economy
200RON
1
Budget
400RON
1
Standard
600RON
1
Master
800RON
1
Business
1200RON
1
Numar difuzari 2 8
Lungime 30 sec 45 sec
Difuzarea spotului propriu
Filmare profesionala
Efecte speciale
cere detalii cere detalii cere detalii cere detalii cere detalii

Preturile sunt exprimate in RON si nu includ TVA. De asemenea,  sunt negociabile, detaliile fiind stabilite de ambele parti, pentru a se ajunge la cea mai buna oferta.

Postul de televiziune “Sangeorz TV” garanteaza calitatea spotului publicitar, prin personalul dedicat, filmari de calitate, iar de asemenea prin difuzarea acestuia la ore de interes, in timpul emisiunilor cu audienta ridicata.

Spotul publicitar va contine toate informatiile importante pentru dumneavoastra si afacerea pe care o administrati, va contine imagini relevante si de interes alese special pentru a capta atentia audientei, iar de asemenea se poate folosi textul si ideile/imaginatia dumneavoastra in crearea spotului mai sus mentionat.

Pentru informatii suplimentare, in vederea unei bune colaborari, va rugam sa ne contactati cu incredere la numerele de telefon puse la dispozitie, sau folosind formularele de contact de pe site.

Eveniment*
300€
1
Videoclip Muzical
250RON
1
Album Videoclip
2300RON
10 piese
Festivaluri**
800€
1
Filmare profesionala
Montaj profesional
Utilizare macara video + 140€ + 100RON + 140€ + 140€
Difuzare pe SangeorzTV 10RON/clip 800RON/album/luna 300RON
cere detalii cere detalii cere detalii cere detalii

*Asiguram acoperire video pentru orice eveniment (nunta, botez, zile de nastere, petreceri, s.a.m.d)

** De asemenea asiguram acoperire video pentru diferite evenimente de anvergura mai mare, cum ar fi zilele diferitelor localitati, festivaluri, campanii electorale, s.a.m.d.

Preturile sunt exprimate in RON si EUR si nu includ TVA. Se aplica rata de schimb BRD la ziua incheierii contractului pentru preturile in euro. De asemenea,  sunt negociabile, detaliile fiind stabilite de ambele parti, pentru a se ajunge la cea mai buna oferta.