• decorul emisiunii Seara Buna

  decorul emisiunii Seara Buna
   
 • Regia tehnica

  Regia tehnica
   
 • decorul emisiunii Seara Buna

  decorul emisiunii Seara Buna
   
 • Decorul emisiunii STOP CADRU

  Emisiunea STOP CADRU este exact ce va intereseaza pe voi. Aici se dezbat toate problemele politice si de interes general. E moderata de Leon Strugar, o persoana care se intereseaza pt voi de toate baiurile, fie ele mici sau mari. Transanta, nu accepta nu, eminiunea STOP CADRU pune punctul pe “i”.

  STOP CADRU – de luni pana vineri, de la ora 18.00. Vizionare placuta!

  Decorul emisiunii STOP CADRU
   
 • Decorul emisiunii Seara Buna

     Doar o particica din decorul emisiunii Seara Buna. Emisiunea de folclor pe care o stiti se reinventeaza! aduce un nou prezentator in persoana lui Silviu Albu, subiectele atinse sunt mai vaste si invitatii mai diversificati.

  Seara Buna, de luni pana joi, la ora 20.00 bineinteles doar la Sangeorz TV. Vizionare placuta!

  Decorul emisiunii Seara Buna
   

Sângeorz TV este o televiziune locala cu caracter generalist, care si-a început activitatea în 20 decembrie 2010. Cu o echipa tânara, formata atât din jurnalisti cu experienta cât si din tineri ambitiosi, Sângeorz TV se adreseaza unui public larg, cu un program variat. Proiectul a fost initiat de Ioan Schone, un om de afaceri din zona, care a pus bazele televiziunii împreuna cu jurnalistul Nelu Boldea, Doina si Romel Peste, fiind cooptati apoi alti tineri dornici sa învete presa. Grila de programe cuprinde stiri, interviuri, emisiuni, talk-show-uri administrative, politice, sociale si emisiuni de divertisment, 24 de ore din 24. Sângeorz Tv se receptioneaza în tot judetul Bistrita-Nasaud în proportie de 90%.